27 березня 2024

Запрошуємо!

 Запрошуємо учнів 5-8 класів на АРТ-ВІКЕНДИ у креативний простір Львівського художнього ліцею. Відкрийте для себе захоплюючий світ мистецтва .

Реєстрація на майстер-класи за посиланнями:
Розпис по тканині (06.04.2024): https://forms.gle/p7PULm7HpN6TXf8e6

Пластилінографія (13.04.2024): https://forms.gle/s1kKFFCM4pKNKFBCA

Дзвоники з соломи (20.04.2024): https://forms.gle/n2zgxwhKAL5bSBwG9


Атестація

 26 березня у Львівському художньому ліцеї при ЛНАМ відбулося засідання атестаційної комісії І рівня. Члени атестаційної комісії розглянули матеріали, що підтверджують фахове зростання та підвищення кваліфікаційного рівня педагогічних працівників, які атестуються у цьому навчальному році, і проголосували за відповідність займаній посаді, підтвердження та присвоєння відповідних кваліфікаційних категорій і педагогічних звань колег, які атестуються.

26 березня 2024

 


Наші ліцеїсти стали учасниками міського конкурсу авторських принтів "Тарас Шевченко. Народжений вільним". Створили креативні та дизайнерські принти, які привертають увагу)

23 березня 2024

Слова, які запалюють серця

 Наші ліцеїсти поділилися своїми ідеями створення мотиваційних листівок та стали учасниками міського конкурсу "Слова , які запалюють серця".

20 березня 2024

Вітаємо!

 Вітаємо Лазаренко Ірину, ученицю 10- Б класу, з перемогою у Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких проєктів учнів закладів загальної середньої та позашкільної освіти області.

Для юних дослідників - це гарна можливість опанувати нові знання, знаходити інформацію , презентувати комунікативні навички, які є актуальними у сучасному світі.


16 березня 2024

День відкритих дверей

                              

Сьогодні, 16 березня, у нашому ліцеї відбувся День Відкритих Дверей. Гості мали змогу відвідати експозицію виставки творчих робіт ліцеїстів, здійснити екскурсію по навчальних приміщеннях та майстернях і випробувати свої здібності на майстерках із живопису та рисунку.

Ми раді були вітати таку велику кількість креативної і натхненної молоді у закладі!

15 березня 2024

Шевченківські дні

                                       

З нагоди річниці з Дня народження видатного українського поета Тараса Шевченка у ліцеї відбувся вечір вшанування пам'яті творця "Не забудемо тебе, Тарасе..."

Під керівництвом вчителів української мови та літератури Лесі Косач та Ірини Гупало, вчителя історії Надії Харчишин та педагога-організатора Ганни Гладкої ліцеїсти декламували поезію геніального українського Пророка, виконували музичні твори та демонстрували інтерпретацію епізодів із життя і діяльності митця крізь призму сучасності.