08 вересня 2023

Відкриття виставки Анни Кучабської “Віч-на-віч”

     Ліцеїсти та вчителі відвідали Відкриття виставки Анни Кучабської “Віч-на-віч” . Переглянули серію акварельних портретів, побачили як оживають кольори і емоції на папері. Надихнулися і зарядилися творчістю для подальшого розвитку та самовираження)).



Анна Кучабська – мисткиня та педагогиня, майстриня графічного дизайну з сучасним поглядом на комунікативні форми мистецтва. Натомість саме в малярстві художниця врівноважує баланс прагматики мислення з чуттєвістю, збирає в цілісність усі риси характеру певної особи за допомогою невимушеності творчого процесу. Саме в такий спосіб усувається дистанція між авторкою та її моделлю, що породжує філігранний психологічний портрет.

Техніка акварелі надихає мисткиню експериментувати з водою, кольором та текстурою паперу. Магія прозорості фарб заворожує і спонукає до постійного розвитку у цій мистецькій сфері. Кожен портрет для авторки – це унікальна можливість відтворити особистість, вираз обличчя та емоції моменту. Серія акварельних портретів виконана впродовж останніх трьох років, відколи захоплення аквареллю набуло особливого значення.







Немає коментарів:

Дописати коментар